Ampliamos nuestra flota

Ambulancias Civera, SL, adquiere nuevos vehículos equipados con la más moderna tecnología

+info

Estem per tota Espanya Albacete967 77 14 15 Alicante96 527 00 15Almería950 50 14 15Almería950 50 14 15Castellón902 022 611Cuenca969 99 14 15Bizkaia944 771 415Huelva950 50 14 15Lleida97 393 14 15Girona963 80 14 15La Rioja941 89 91 45Madrid910 88 14 15Pontevedra886 06 14 15Navarra948 98 71 21Puerto de Sagunto96 267 64 60Tarragona97 790 14 15Malaga950 50 14 15Oficina central96 380 14 15Albacete967 77 14 15 Alicante96 527 00 15Almería950 50 14 15Almería950 50 14 15Castellón902 022 611Cuenca969 99 14 15Bizkaia944 771 415Huelva950 50 14 15Lleida97 393 14 15Girona963 80 14 15La Rioja941 89 91 45Madrid910 88 14 15Pontevedra886 06 14 15Navarra948 98 71 21Puerto de Sagunto96 267 64 60Tarragona97 790 14 15Malaga950 50 14 15Oficina central96 380 14 15

Qui som

Hem crescut molt des que comencem en la dècada dels 80 realitzant els nostres primers servicis de transport sanitari, sent en l'actualitat una de les principales...

0 Ambulàncies+info

0 Profesionals+info

0 Bases+info


0 Servicis prestats+info

0 Provincies+info

Nostres servicis

Cursos de Formació

En Ambulancies Civera, SL, estem compromesos amb la formació, tant de la societat com dels nostres empleats. Per això, posem a la vostra disposició diferents cursos de formació a València amb preus assequibles i adaptables a les necessitats de cada alumne/a. En l'actualitat oferim cursos DESA y RCP així com cursos en primeros auxilios.

Ambulàncies per a bous

El Decret 31/2015 de 6 de març del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de festejos taurins tradicionals en la Comunitat Valenciana obliga als organitzadors de qualsevol festeig taurí a comptar amb ambulància assistencial i amb el personal sanitari corresponent. La nostra companyia disposa d'ambulàncies assistencials (Suport Vital Bàsic - Classe B y/o Suport Vital Avançat - Classe C) , hospital de campanya, médicos/as, enfermeros/as, Técnicos/as en Emergències Sanitàries i un ampli equip humà altament qualificat i amb una àmplia experiència en el servici d'ambulàncies per a bous.

Ambulàncies per a events pirotècnics

En Ambulàncies Civera, S.L, oferim cobertura sanitària per a tot tipus d'esdeveniments pirotècnics que requerisquen d'ambulàncies, infermers/es, metges/esses, hospitals de campanya, etc. Hem prestat servicis per a comissions falleres, fogueres, associacions culturals, etc. per a mascletas, correfocs, castells de focs artificials, cordàs, carretons, espectacles pirotècnics, despertàs...

Ambulàncies per a events esportius

Qualsevol cita esportiva necessita d'una cobertura sanitària reglamentària, encara que en funció de la classe de la competició esportiva o de l'esdeveniment es requerirà una classe d'ambulància amb el seu respectiu personal sanitari. Ambulàncies Civera, SL, disposa d'una àmplia flota d'ambulàncies per a esdeveniments esportius, ja siguen outdoor o indoor. La nostra companyia oferix cobertura per a qualsevol classe d'esdeveniments esportius que necessiten de médicos/as, DUE's (Diplomados/as Universitarios/as en Infermeria) , Técnicos/as en Emergències Sanitàries, etc

Ambulàncies per a trasllats

Ambulàncies Civera, SL, és una empresa de transport sanitari amb més de 30 anys d'experiència en sector. La nostra principal activitat ha sigut el trasllat de pacients per carretera en ambulàncies en totes les seues variants. La nostra companyia compta amb qualsevol classe d'ambulàncies (Ambulància Individual, Ambulància Col·lectiva, Ambulància Suport Vital Bàsic, UVI Mòbil, Ambulàncies Adaptades destinades per a pacients amb mobilitat reduïda, etc.) per a la realització de trasllats de pacients de manera programada o urgent.

Metges privats a domicili 24 hores

Ambulàncies Civera, S.L., presta els servicis d'assistència mèdica a domicili per a totes aquelles persones que no poden acudir al seu centre metge habitual per motius d'edat avançada, mobilitat reduïda o malaltia crònica però que requerixen d'una atenció mèdica de qualitat en el seu residencia. El servici de metge privat a domicili es presta per a tota la població, ja siga per mitjà d'entitats asseguradores com de forma particular i privada. Gràcies als nostres professionals de la medicina, podrà ser atés per un/a metge/essa en el seu propi domicili durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Enfermeria a domicili

Ambulàncies Civera, S.L., presta els servicis d'infermeria a domicili per a aquelles persones que patixen malalties cròniques o que afronten de manera permanent o temporal una limitació en les seues capacitats. Este servici té com a objectiu millorar la qualitat d'aquells pacients que no poden desplaçar-se de manera autònoma fins a un hospital o centre de salut i que han de romandre en el seu domicili per a rebre esta classe d'assistència. I es presta per a tota la població, ja siga per mitjà d'entitats asseguradores com de forma particular i privada

Has tingut alguna incidència?

Què fem

Les nostres principals vies de negocis són el trasllat de malalts en ambulància, visites mèdiques i d'infermeria domiciliàries, retenes per a servicis privats, etc

Trasllat de de malalts en Transport Sanitari

+info

Visites mèdiques a domicili

+info

Cobrim qualsevol classe d'esdeveniments

+info

Visites d'infermeria domiciliaria

+info

Tipus d'ambulàncies

Hospital de campanya

Un hospital de campanya és una àmplia unitat mèdica mòbil que permet atendre de forma provisional a los/as heridos/as en el mateix lloc abans de que puguen ser traslladats amb seguretat a un hospital fix. El seu ús està reservat per a aquells sinistres amb nombrosos pacients i que deuen de ser atesos de manera immediata. Els hospitals de campanya estan dissenyats per a qualsevol tipus de catàstrofe, esdeveniment o per a qualsevol actuació d'emergència. No obstant això, és freqüent el seu ocupació en actes preventius multitudinaris com a esdeveniments esportius, culturals, etc.

Unitat Logística AMV

Una unitat logística d'AMV (Assistència de Múltiples Víctimes) és un lloc assistencial, sanitari o metge avançat totalment configurable. El seu ús està destinat per a esdeveniments de gran multitud, esdeveniments esportius o incidents no rutinaris en zones urbanes. La unitat logística d'AMV és un dels recursos d'alt nivell quan és necessari disposar d'un dispositiu específic per a proporcionar suport vital avançat i estabilitzar les funcions vitals de múltiples víctimes abans de ser evacuades del lloc de la catàstrofe o de l'accident.

Vehicle d'Assistència Mèdica i Infermeria

Els vehicles d'assistència mèdica i d'infermeria són vehicles destinats a proporcionar atenció sanitària urgent. A diferència de les ambulàncies, és un recurs d'intervenció sense la capacitat de transportar ferits. Ambulàncies Civera, S.L., disposa d'uns quants vehicles amb estes característiques i que compten amb el certificat d'inscripció en el registre autonòmic de centres, servicis i establiments sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Ambulància Suport Vital Bàsic

Les ambulàncies Suport Vital Bàsic (S.V.B.) són ambulàncies assistencials que estan preparades per a l'atenció de los/as enfermos/as. Les ambulàncies Suport Vital Bàsic (S.V.B.) s'enquadren dins de les ambulàncies assistencials. Esta classe d'ambulàncies són aquelles que estan preparades per a l'atenció de los/as enfermos/as en ruta. Estan preparades per a proporcionant atenció sanitària inicial i trasllat del pacient no crític a un centre hospitalari o metge. Estan equipades amb material sanitari i d'intervenció apropiats per a donar cabuda a les necessitats d'atenció en urgències i emergències en ruta.

Ambulància UVI Mòbil

Les ambulàncies UVI Mòbil s'enquadren dins de les ambulàncies assistencials. Esta classe de vehicles es destinen a l'atenció de pacients d'alt risc, risc vital i patologies greus. És comú denominar a esta classe d'ambulàncies també com a UCI Mòbil, Ambulància Suport Vital Avançat (S.V.A.) , UCI Mòbil, Ambulància Classe C o Ambulància Medicalitzada. Les ambulàncies assistencials de Classe C són vehicles d'urgència que són utilitzats per a traslladar malalts de manera urgent amb assistència mèdica durant el seu trasllat. Les UVI Mòbil estan equipades amb material sanitari i d'intervenció apropiats per a donar cabuda a les necessitats d'atenció en urgències i emergències en ruta.

Ambulància Individual

Les ambulàncies individuals s'enquadren dins del grup d'ambulàncies no assistencials o també conegudes com a ambulàncies convencionals. Són vehicles destinats al transport de pacients en llitera i estan preparades per al trasllat de malalts que no revisten caràcter d'urgència, ni estan afligits de malalties infecte-contagioses. Esta classe d'ambulàncies, també conegudes com A1 o T.I., per les seues sigles de Transport Individual, ha de comptar amb, almenys, un conductor que ostente el certificat de professionalitat de transport sanitari previst en el Reial Decret 836/2012 de 20 de maig i, quan el servici així ho requerisca, d'un ajudant sanitari amb la mateixa certificació.

Ambulància Col·lectiva

Les ambulàncies col·lectives s'enquadren dins de les ambulàncies no assistencials o també crides ambulàncies convencionals. Es tracta de vehicles destinats al transport col·lectiu de pacients i estan preparades per al trasllat conjunt de malalts el trasllat de les quals no revist caràcter d'urgència, ni estiguen afligits de malalties infecte-contagioses. A diferència de les Ambulàncies Individuals (A1) esta classe de vehicles, també coneguts com A2, tenen una capacitat de fins a 8 pacients assentats. No obstant això, la seua versatilitat i amplitud permet afegir una llitera, per la qual cosa el nombre de pacients assentats serien 7 més el pacient en llitera.

El nostre valor

En este sector és important que l'empresa promoga els valors ètics i humans entre el seu centenar d'empleats.

Compromís amb la qualitat

Àmbit geogràfic

Clients més rellevants

Sanitas
Unión de Mútuas
Adeslas
Umivale
Asisa
Sanitas
Unión de Mútuas
Adeslas
Umivale
Asisa