Classes d’Ambulàncies

Dins dels nostres recursos, els equips mòbils medicalitzats, formen part de l’elit dins del nostre sector, comptant amb Ambulàncies assistencials (col·lectives i individuals), Ambulàncies Medicalizables (Soport Vital Bàsic – SVB – Clase B), Ambulàncies Medicalitzades (UVI – Clase C) i unitats logístiques, dotades amb tecnologia d’última generació capaç de donar assistència, suport i cobertura a qualsevol emergència sanitària.

Ambulància Col.lectiva

Les ambulàncies col·lectives s'enquadren dins de les ambulàncies no assistencials o també crides ambulàncies convencionals. Es tracta de vehicles destinats al transport col·lectiu de pacients i estan preparades per al trasllat conjunt de malalts el trasllat de les quals no revist caràcter d'urgència, ni estiguen afligits de malalties infecte-contagioses.

Ambulància Col.lectiva

Ambulància Individual

Les ambulàncies individuals s'enquadren dins del grup d'ambulàncies no assistencials o també conegudes com a ambulàncies convencionals. Són vehicles destinats al transport de pacients en llitera i estan preparades per al trasllat de malalts que no revisten caràcter d'urgència, ni estan afligits de malalties infecte-contagioses.

Ambulància Individual

Ambulància UVI Mòbil

Les ambulàncies UVI Mòbil s'enquadren dins de les ambulàncies assistencials. Esta classe de vehicles es destinen a l'atenció de pacients d'alt risc, risc vital i patologies greus. És comú denominar a esta classe d'ambulàncies també com a UCI Mòbil, Ambulància Suport Vital Avançat (S.V.A.), UCI Mòbil, Ambulància Classe C o Ambulància Medicalitzada.

Ambulància UVI Mòbil

Ambulància Suport Vital Bàsic (S.V.B.)

Les ambulàncies Suport Vital Bàsic (S.V.B.) són ambulàncies assistencials que estan preparades per a l'atenció de los/as enfermos/as. Les ambulàncies Suport Vital Bàsic (S.V.B.) s'enquadren dins de les ambulàncies assistencials. Esta classe d'ambulàncies són aquelles que estan preparades per a l'atenció dels malalts/es en ruta.

Ambulància Suport Vital Bàsic (S.V.B.)

Vehicle d'Assistència Mèdica i d’Infermeria

Els vehicles d'assistència mèdica i d'infermeria són vehicles destinats a proporcionar atenció sanitària urgent. A diferència de les ambulàncies, és un recurs d'intervenció sense la capacitat de transportar ferits

Vehicle d'Assistència Mèdica i d’Infermeria

Hospital de Campanya

Un hospital de campanya és una àmplia unitat mèdica mòbil que permet atendre de forma provisional a los/as heridos/as en el mateix lloc abans de que puguen ser traslladats amb seguretat a un hospital fix. El seu ús està reservat per a aquells sinistres amb nombrosos pacients i que deuen de ser atesos de manera immediata. Els hospitals de campanya estan dissenyats per a qualsevol tipus de catàstrofe, esdeveniment o per a qualsevol actuació d'emergència. No obstant això, és freqüent el seu ocupació en actes preventius multitudinaris com a esdeveniments esportius, culturals, etc.

Hospital de Campanya

Unitat Logística d’AMV

Una unitat logística d'AMV (Assistència de Múltiples Víctimes) és un lloc assistencial, sanitari o metge avançat totalment configurable. El seu ús està destinat per a esdeveniments de gran multitud, esdeveniments esportius o incidents no rutinaris en zones urbanes.

Unitat Logística d’AMV

Incubadora Neonatal

Ambulàncies Civera, S.L., en el seu interés per oferir la millor assistència sanitària als seus pacients, incorpora la incubadora babylog 2000 de la marca DrÄger. El seu ús està destinat a prematurs i nounats de fins a 6 quilograms de pes corporal, amb funció de mescla integrada dels gasos d'alimentació, oxigen i aire comprimit.

Incubadora Neonatal