Hospital de Campanya

Un hospital de campanya és una àmplia unitat mèdica mòbil que permet atendre de forma provisional als ferits en el mateix lloc abans de que puguen ser traslladats amb seguretat a un hospital fixe.

El seu ús està reservat per a aquells sinistres amb nombrosos pacients i que deuen de ser atesos de manera immediata. Els hospitals de campanya estan dissenyats per a qualsevol tipus de catàstrofe, esdeveniment o per a qualsevol actuació d'emergència.

No obstant això, és freqüent el seu ocupació en actes preventius multitudinaris com a esdeveniments esportius, culturals, etc.

En Ambulancias Civera, S.L., disposem d'un hospital de campanya fabricat per mitjà d'un teixit d'última generació sintètic, flexible, elàstic, impermeable i resistent.

Adaptable a qualsevol superfície, de fàcil i ràpida col·locació. Es compon d'una estructura d'uns 50 kilos de pes, i una vegada unflat per mitjà d'un generador té unes mesures de 10 x 5 metres i una superfície de 50 metres quadrats.

Característiques interiors de l'hospital de campanya

El seu interior està dissenyat per a aprofitar al màxim el seu espai. El seu sistema de construcció modular permet disposar de diferents àrees de treball especialitzades, classificant als ferits, segons triatge, en el moment de ser atesos.

Disposa d'un motor, preses de corrent i llums segons normativa actual perquè puga ser utilitzat durant tot el dia.

La nostra companyia incorpora l'hospital de campanya als nostres equips com a part de la nostra gestió de millora contínua, facilitant la coordinació entre el personal sanitari i els equips d'emergència per a guanyar valuosos minuts que poden salvar vides en situacions complexes.

L'hospital de campanya sol ser transportat en un vehicle de suport logístic que també transporta tot tipus de material necessari com a farmacioles, lliteres, material de triatge, carro de parades, etc.

Servicios relacionados