Unitat Logística d’AMV

Una unitat logística d'AMV (Assistència de Múltiples Víctimes) és un lloc assistencial, sanitari o metge avançat totalment configurable. El seu ús està destinat per a esdeveniments de gran multitud, esdeveniments esportius o incidents no rutinaris en zones urbanes. No obstant això, la seua capacitat assistencial variarà segons la seua configuración.

La unitat logística d'AMV és un dels recursos d'alt nivell quan és necessari disposar d'un dispositiu específic per a proporcionar suport vital avançat i estabilitzar les funcions vitals de múltiples víctimes abans de ser evacuades del lloc de la catàstrofe o de l'accident.

No sols solen utilitzar-se esta classe de vehicles en situacions com a accidents de tràfic o incendis, sinó també són mobilitzats este a manera de prevenció, en dispositius de risc previsible.

Estos vehicles d'atenció sanitària tenen capacitat per a atendre diverses víctimes de forma simultània i de diferent gravetat. Per a això estan dotats amb diferent material personalizable obtenint una configuració bàsica i una altra configuració avançada.

En Ambulancies Civera, S.L., disposem d'una unitat logística d'AMV que posem a disposició dels nostres Clients en cas de necessitat.

Configuració Bàsica

1 Tenda autounflable 52 m2.
1 Generador 6KW.
1 Globus d'il·luminació SIROCCO 2000W HALOGEN.
10 Llits campanya.
2 Llits UCI.
4 Arcons logística.
1 Llitera BOX URGÈNCIES.
2 Botelles O2 de 16 litres amb carro
1 Botella de 10 litres O2
2 Oxigenoteràpies portàtils
4 Motxilles farmaciola
8 Cons senyalització

Configuració Avançada

2 Tendes autounflables 52 m2
1 Generador 6KW
2 Globus d'il·luminació SIROCCO 2000W HALOGEN
1 Globus d'il·luminació SIROCCO S'
20 Llits campanya
4 Llits UCI
6 Lliteres doble plegat
4 Arcons logística
1 Arcó amb 6 farmacioles
1 Llitera BOX URGÈNCIES
4 Botelles O2 de 16 litres amb carro
1 Botella O2 de 10 litres
2 Equips d'oxigenoteràpia portàtils
16 Cons senyalització amb llum

 

Servicis relacionats