Vehicle d’Assistència Mèdica i Infermeria

Els vehicles d'assistència mèdica i d'infermeria són vehicles destinats a proporcionar atenció sanitària urgent. A diferència de les ambulàncies, és un recurs d'intervenció sense la capacitat de transportar ferits.

Ambulancias Civera, S.L., disposa d'uns quants vehicles amb estes característiques i que compten amb el certificat d'inscripció en el registre autonòmic de centres, servicis i establiments sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Ús dels vehicles d'assistència mèdica i infermeria

Esta classe de vehicles són utilitzats per a traslladar el personal assistencial i material al lloc de l'emergència o urgència. D'esta manera, podem reduir el temps de resposta i arribar a l'incident d'una forma més ràpida per a aplicar les mesures d'atenció sanitària al pacient. Per a això, este mitjà de transport compta amb personal metge i amb material de Suport Vital Avançat.

També podem utilitzar-ho per a recolzar a altres dotacions en situacions complexes, de gravetat, incidents de múltiples víctimes i/o en casos en què siga necessària la presència de personal sanitari. Una altra de les seues utilitats és poder solucionar situacions sense haver de traslladar el pacient al centre hospitalari.

El seu ús és comú en les visites mèdiques domiciliàries, reduint el temps d'espera dels pacients i proporcionant una major qualitat assistencial als mateixos.

 

Servicis relacionats