Cursos

En Ambulancias Civera, SL, estem compromesos amb la formació, tant de la societat com dels nostres empleats. Per això posem a la vostra disposició diferents cursos de formació a València amb preus assequibles i adaptables a les necessitats de cada alumne/a. Disposem d’un ampli personal de formació capacitat, amb l’acreditació i experiència suficient per a oferir una formació de qualitat.

Cursos DESA i RCP

Les malalties coronàries són la primera causa de mortalitat en els països industrialitzats, i fins al 50% de les morts que s'originen són sobtades. Al nostre país, es produïxen 68.500 infarts a l'any, dels quals el 30% moren abans de rebre una atenció sanitària qualificada. Estes xifres poden realitzar-se per mitjà d'una sèrie d'accions, totes elles importants i que configuren la denominada Cadena de Supervivència. Per a això és vital la formació i el coneixement de l'ús dels desfibril·ladors semiautomàtics per mitjà dels cursos DESA i RCP que impartim en Ambulancias Civera, S.L.

Cursos DESA i RCP

Cursos primers auxilis

Sabries reaccionar quan una persona patix un accident? Segurament acudisques en la seua ajuda però, procediràs de la manera més adequada? Hi ha una sèrie de requisits per a auxiliar una persona que ha patit un accident. Per a això és important haver realitzat un curs de primers auxilis.

Cursos primers auxilis