Cursos DESA i RCP

Les malalties coronàries són la primera causa de mortalitat en els països industrialitzats, i fins al 50% de les morts que s'originen són sobtades. Al nostre país, es produïxen 68.500 infarts a l'any, dels quals el 30% moren abans de rebre una atenció sanitària qualificada. Estes xifres poden realitzar-se per mitjà d'una sèrie d'accions, totes elles importants i que configuren la denominada Cadena de Supervivència. Per a això és vital la formació i el coneixement de l'ús dels desfibril·ladors semiautomàtics per mitjà dels cursos DESA i RCP que impartim en Ambulàncies Civera, S.L.

La desfibril·lació primerenca és la clau per al 80% de les parades cardíaques extrahospitalàries que estan originades per fibril·lació ventricular, ja que per cada minut de retard a realitzar les maniobres de reanimació les possibilitats de supervivència es reduïxen en un 10% en la majoria dels casos.

A qui va dirigit?

El curs DESA i RCP va dirigit a:

Objectius del Curs DESA i RCP

L'objectiu del curs és aportar els coneixements suficients i les destreses necessàries per a poder realitzar una atenció de la parada cardíaca fins al moment de l'arribada dels equips sanitaris professionals. Per a això, i durant el curs, els/les alumnes coneixeran:

Què inclou?

El curs DESA i RCP que impartim inclou tot el material i temari per a poder seguir les classes dels nostres instructors per a un correcte coneixement. En ell rebràs:

On s'impartix la formació?

Tots els nostres cursos de formació s'impartixen en les nostres instal·lacions, situades en ple centre de València (Carrer Callosa d’En Sarrià, 19 - Bajo). Ací disposem de tota la infraestructura necessària per a poder dur a terme la formació de personal tant extern com intern de l'empresa.

Posem a la teua disposició per a la formació dels cursos DESA i RCP:

No obstant això, si ho desitges, el nostre formador pot desplaçar-se fins a les vostres instal·lacions on impartirà la formació als alumnes.

Amb l'obtenció de la formació del curs DESA i RCP podràs completar la teua formació per a:

Servicis relacionats