Qui som

La història d'Ambulàncies Civera, SL, es remunta a l'any 1980, quan D. Felipe Civera va començar de manera individual amb una ambulància. Des de llavors, i amb el pas del temps, la nostra companyia ha anat creixent exponencialment fins convertir-se en una de les empreses més consolidades del sector del transport sanitari a nivell nacional.

Ambulàncies Civera, SL, exercix com a societat l'activitat de transport sanitari des de 1991, encara que anteriorment, en 1985, va atendre durant diversos anys la zona de Llíria (València) en transport sanitari per al Servici Valencià de Salut, així com per a la zona de Massamagrell (València).

L'any 1991 i amb l'adjudicació del concurs públic del Servici Valencià de Salut, comencem a atendre el transport sanitari en la zona 12, actualment departament núm. 5. I al gener del següent any, 1992, va realitzar els servicis especials d'urgències de València.

Posteriorment, des de l'any 1994 i fins al mes de juny de 2006, Ambulàncies Civera, SL, va prestar els seus servicis per al Servici Valencià de Salut en l'àrea número 3 corresponent a l'Hospital de Segunto (València) per mitjà de l'adjudicació d'un concurs públic. Una fita important per a nosaltres va ser atendre el servici especial d'urgències SAMU en l'àrea de salut núm. 3 des de 1998 i fins a juny de 2005.

Amb l'entrada del nou mil·lenni, Ambulàncies Civera, SL, va prestar el servici de transport sanitari urgent des de març de 2003 fins a juny de 2005 dins de l'àrea sanitària núm. 4 d'Alboria per mitjà d'una ambulància Suport Vital Bàsic (SVB) que va posar a disposició del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) durant 12 hores al dia els 365 dies de l'any.

Al juliol de 2004 es va ampliar el servici per mitjà d'una altra ambulància Suport Vital Bàsic en el mateix àrea de Massamagrell (València) , amb un servici ininterromput de 24 hores.

Ambulancias Civera, S.L., en el sector privat

Paral·lelament a l'activitat del transport sanitari en el sector públic, la nostra companyia també ha desenrotllat la seua labor dins del sector privat, aportant els seus servicis a les més importants companyies d'assegurances, companyies d'assistència, mútues, ajuntaments, diputacions, empreses, etc.

En 2006 Ambulàncies Civera, SL, es focalitza en el sector privat liderant el volum de negocis en esta activitat dins de la província de València.

Naix SUMAC Servicios

Des de finals de la dècada dels 90, Ambulàncies Civera, SL, va crear SUMAC, Servici d'Urgències Mèdiques amb l'objectiu d'oferir cobertura a l'assistència mèdica d'urgències per mitjà de la seua àmplia plantilla de professionals qualificats (metges, infermers, tècnics en emergències sanitàries, etc.) , així com la seua àmplia flota d'ambulàncies. D'esta manera, Ambulàncies Civera, SL, és la primera empresa de la Comunitat Valenciana a prestar este servici a nivell privat.

No obstant això, i com a fruit de la necessitat del mercat, la nostra activitat s'ha centrat a més, a prestar cobertura en servicis preventius o retens, estant presents en esdeveniments d'interés esportiu mundial com el mundial d'atletisme disputat a València en 2008, o la Fórmula 1 durant els anys 2008 i 2009.

Ambulàncies Civera, SL, també ha col·laborat amb entitats com el Port de València, on al març de 2005 i durant més d'un any, prestem el servici d'assistència sanitària per mitjà d'una ambulància UVI mòbil de manera permanent les 24 hores del dia. Unió Fenosa, AENA, Mercadona, El Corte Inglés... són algunes de les moltes companyies que han depositat la seua confiança i seguretat en nosaltres.

Els últims èxits d'Ambulàncies Civera, SL, se centren en el pla d'expansió de la companyia. En 2013 consolidem el servici en la província de València tant de transport sanitari com d'assistència mèdica domiciliària. En 2014, després de l'adjudicació d'una licitació, s'inicia el servici en la província de Tarragona i en 2017 en Lleida.

Des de gener de 2018 estem presents en la província d'Almeria, després de l'adjudicació d'un altre concurs per a una altra mútua. Sent la quinta província d'Espanya en la que Ambulàncies Civera, SL, té presència.

Ens queden molts reptes que afrontar i volem comptar amb tu per a això.

DESCARREGA'T EL NOSTRE DOSSIER CORPORATIU

Coneix més de la nostra companyia, Ambulàncies Civera, S.L., descarregant el nostre dossier corporatiu. En ell trobaràs la nostra forma de treballar amb les principals empreses. T'invitem que ho lliges i que et poses en contacte amb nosaltres en cas d'algun dubte o necessitat que pugues tindre. Estarem encantats d'ajudar-te.