Servicis

La nostra experiència acumulada al llarg dels anys ens permet oferir una gran quantitat de servicis. Disposem d’una àmplia flota d’ambulàncies dotades amb l’última tecnologia així com els millors professionals en el sector sanitari (Tècnics/Tècniques en Emergències Sanitàries, infermers/es, metges/esses, etc.)

Ambulàncies per a events esportius

Qualsevol cita esportiva necessita d'una cobertura sanitària reglamentària, encara que en funció de la classe de la competició esportiva o de l'esdeveniment es requerirà una classe d'ambulància amb el seu respectiu personal sanitari. Ambulancies Civera, SL, disposa d'una àmplia flota d'ambulàncies per a esdeveniments esportius, ja siguen outdoor o indoor.

Ambulàncies per a events esportius

Ambulàncies per a events pirotècnics

En Ambulancies Civera, S.L, oferim cobertura sanitària per a tot tipus d'esdeveniments pirotècnics que requerisquen d'ambulàncies, infermers/es, metges/esses,, hospitals de campanya, electromedicina, etc.

Ambulàncies per a events pirotècnics

Ambulancies per a bous

El Decret 31/2015 de 6 de març del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de festejos taurins tradicionals en la Comunitat Valenciana obliga als organitzadors de qualsevol festeig taurí a comptar amb ambulància assistencial i amb el personal sanitari corresponent.

Ambulancies per a bous

Ambulàncies per a trasllats

Ambulancias Civera, SL, és una empresa de transport sanitari amb més de 30 anys d'experiència en sector. La nostra principal activitat ha sigut el trasllat de pacients per carretera en ambulàncies en totes les seues variants.

Ambulàncies per a trasllats

Metges privats a domicili 24 hores

Ambulancias Civera, S.L., presta els servicis d'assistència mèdica a domicili 24 hores al dia, els 365 dies a l'any, per a totes aquelles persones que no poden acudir al seu centre mèdic habitual o a un hospital per motius d'edat avançada, mobilitat reduïda o malaltia crònica però que requerixen d'una atenció mèdica de qualitat en la seua residència.

Metges privats a domicili 24 hores

Enfermeria a domicili

Ambulancias Civera, S.L., presta els servicis d'infermeria a domicili 24 hores al dia, els 365 dies a l'any, per a aquelles persones que patixen malalties cròniques o que afronten de manera permanent o temporal una limitació en les seues capacitats.

Enfermeria a domicili