Ambulàncies per a events pirotècnics

En Ambulancias Civera, S.L, oferim cobertura sanitària per a tot tipus d'esdeveniments pirotècnics que requerisquen d'ambulàncies, enfermeros/as, médicos/as, hospitals de campanya, electromedicina, etc.

Al llarg de la nostra dilatada experiència, hem prestat servicis per a comissions falleres, fogueres, associacions culturals, etc. per a mascletas, correfocs, castells de focs artificials, cordàs, carretons, espectacles pirotècnics, despertàs...

La Comunitat Valenciana i Catalunya, zones geogràfiques en què la nostra Companyia té una arrelada presència, són llocs habituals d'espectacles recreatius de foc i color. A causa del risc que comporta l'ús de la pólvora, en Ambulancias Civera, S.L., disposem d'una àmplia flota d'ambulàncies i de personal metge-sanitari per a la cobertura d'esdeveniments pirotècnics.

En coordinació amb els diferents cossos i forces de seguretat de l'Estat (Policia Local, Policia Nacional, Bombers i Protecció Civil), el nostre personal posa al servici dels nostres Clients tota l'experiència acumulada en la gran quantitat d'esdeveniments en què hem prestat cobertura. D'esta manera podem aconsellar de la millor manera als clients que hagen de realitzar qualsevol acte pirotècnic per mitjà de tota la nostra àmplia i moderna sura d'ambulàncies:

 

Servicis relacionats