Metges privats a domicili

Ambulancias Civera, S.L., presta els servicis d'assistència mèdica a domicili per a totes aquelles persones que no poden acudir al seu centre mèdic habitual o a un hospital per motius d'edat avançada, mobilitat reduïda o malaltia crònica però que requerixen d'una atenció mèdica de qualitat en la seua residència.

El servici de metge privat a domicili es presta per a tota la població, ja siga per mitjà d'entitats asseguradores com de forma particular i privada. Gràcies als nostres professionals de la medicina, podrà ser atés per un/a metge/essa en el seu propi domicili durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, oferint-li una visió integral i garantint la continuïtat assistencial durant el procés de la mà de professionals qualificats.

El nostre equip sanitari està format per professionals amb més de deu anys d'experiència en l'atenció domiciliària. Posant a la seua disposició tots els coneixements i mitjans necessaris per a la realització d'un diagnòstic precís i un tractament eficaç que li permetrà millorar el seu estat de salut, comoditat, benestar, comoditat i en la intimitat del seu llar.

Servicis mèdics de la Medicina a domicili

Algunes de les situacions en què pot necessitar-se assistència mèdica a domicili són:

El servici mèdic a domicili inclou, entre altres, els servicis següents:

Ambulancias Civera, SL, oferix este servici de consultes mèdiques a demanda. Abone el servici quan ho utilitze a un preu molt competitiu. Sense desplaçaments i esperes, un metge col·legiat acudirà al seu domicili evitant les llargues hores d'espera en la consulta d'un hospital o centre de salut.

 

Servicis relacionats