Ambulancies per a Bous

El Decret 31/2015 de 6 de març del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de festejos taurins tradicionals en la Comunitat Valenciana obliga als organitzadors de qualsevol festeig taurí a comptar amb ambulàncies assistencials i amb el personal sanitari corresponent.

Ambulancias Civera, S.L., presta cobertura sanitària per a qualsevol classe d'esdeveniments taurins:

La nostra companyia disposa d'ambulàncies assistencials (Suport Vital Bàsic - Classe B i/o Suport Vital Avançat - Classe C), hospital de campanya, metges/esses, enfermeros/eres, Tècnics/ques en Emergències Sanitàries i un ampli equip humà altament qualificat i amb una àmplia experiència en el servici d'ambulàncies per a bous.

Tal com exigix el decret, per a la celebració dels festejos taurins, l'organitzador “haurà de disposar d'un servici mèdic atés per personal metge i personal d'infermeria. La persona que ostente la direcció del servici mèdic haurà de tindre coneixements en suport vital avançat i formació en matèria d'assistència mèdica a ferits en festejos taurins”.

El nostre servici mèdic compta amb el material i equipament sanitari previstos en eixa normativa per a les ambulàncies assistencials, d'acord amb el Reial Decret 836/2012 de 25 de maig.

La presència del nostre equip i personal està sempre disponible des d'una hora abans de començar el festeig i fins que finalitze, segons arreplega de manera estricta el Decret 31/2015.

Pot sol·licitar informació i pressupost d'ambulància per a qualsevol classe de festejos taurins de manera gratuïta i sense compromís.

 

Servicis relacionats